Orgasmproblemen veroorzaakt

Mannen willen soms heel veel seks, en als je ook enthousiast bent, kun je de Prelude in het algemeen overslaan. En doe het niet.

Veel vrouwen hebben ongeveer 20 minuten opwinding nodig om het “orgasmeplatform” te bereiken wanneer de clitoris het meest gevoelig is om aan te raken en het lichaam zal gewillig stimulatie nemen. Deze periode lijkt misschien lang, maar een partner die kamagra jelly niet klaar is om een ​​paar minuten met je plezier door te brengen, het is nauwelijks je aandacht waard. Over het algemeen is een goede prelude nooit teveel.

2. Je kunt emotioneel ontkoppelen

Tijdens seks is het vrij eenvoudig om af te leiden van het proces. Elke gedachte, van ‘hoe mijn borst onder deze hoek kijkt “voor” is het tijd om het plafond te schilderen “zal je helpen focus te verliezen. En als dit gebeurde, dalen de kans op het orgasme met elke seconde. De hersenen spelen een belangrijke rol bij het verkrijgen van seksuele ervaring, het registreert de sensaties en produceert “Plezierhormonen”.

En wat te doen als je blijft een lijst met aankopen doen tijdens seks? Focus op hoe hij voelt,

in jou is, en hoe je lichaam wordt beantwoord. Raak jezelf op verschillende plaatsen aan of verander de pose om jezelf in grote seks te retourneren.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *