Alles op de wetenschap is de beste tijd om seks te hebben

Als u deskundig gelooft op hormonen Alice Vitti, dan de beste tijd om seks te hebben, geen zachte avond en niet in de vroege ochtend, maar. Drie uur in de middag. De tijd is perfect in alle opzichten. Hoewel mannen de beste fysieke vorm in de ochtend demonstreren vanwege de klim van de testosteron, de oestrogeenpiek die ze bereiken ‘s middags. De plons van dit hormoon maakt ze emotieer en zachtaardig.

“Het lijkt misschien onlogisch, gezien het feit dat testosteronspanning ‘s morgens in mannen komt, maar de combinatie is nog steeds hoge testosteron en oestrogeen maakt mannen attent in seks,” schrijft Vitti in zijn boek Womanceode. In Paren van hetzelfde geslacht zullen er natuurlijk andere nuances zijn.

Goedemorgen

Als je om de een of andere reden je niet kunt raadplegen voor een snelle seks tijdens de lunch, probeer het ‘s morgens te doen. Forza Supplementen Onderzoek heeft aangetoond dat de beste tijd voor seks ongeveer 7:30 is, dat is, ongeveer 45 minuten na de ideale tijd voor ontwaken (ik schrijf het nu en raden, voor wie het 6:45 is – de beste tijd om ontwaken?).

Ochtend seks verlaagt druk, vermindert het niveau van stress, belooft een aangename dag en helpt bij het wakker worden. Bovendien zijn mannen op dit moment het hoogste niveau van testosteron en dienovereenkomstig sexy eetlust.

Dus, plussen van ochtendseks:

  • Hij is bruin;
  • Hij motiveert om vroeg naar bed te gaan aan de vooravond;
  • Begin de ochtend van seks is veel gezonder en correcter dan van de tape van sociale netwerken;
  • Sex vermindert het niveau van het “hormoon van stress” van cortisol, dat net vrij hoog is in de ochtend;
  • Vanwege het hoge niveau van testosteron is de erectie van mannen “sterker” en is hij een manier om langer te blijven.

Ochtendseks:

Hij, verdomd, ochtend! Als u de eerste kiest tussen de extra 45 minuten slaap- en spade-seks, kan niemand u de schuld geven;
Velen houden niet van die ochtendseks om een ​​bepaald niveau van “natuurlijkheid”: de geur van zweet, de geur kamagra 100mg kopen van de mond. Hoewel er altijd een douche voor is;
Het risico van laat op het werk is erg hoog!

Welterusten

Maar wat kan worden vergeleken met oude goede seks https://exclusivebodyrepair.be/2021/07/17/les-commandes-privees-et-securisees-acheter-amoxicillin-pharmacie-en-ligne-livraison-trackable/ voor het slapen gaan? Wat in aanvulling op fysiek plezier helpt je de verbinding te versterken en het vertrouwen opbouwen. Nacht – een fragiele tijd, en vaak brengen we een half uur voor het slapengaan om te delen met een partner van problemen die ons per dag overkwamen: klagen, betalen.

Dit is een normale natuurlijke behoefte, het probleem is dat pessimistische verhalen een onaangename nasmaak kunnen achterlaten – en zullen moeten slapen op een “rusteloze kop”.

En seks geeft je een kalmerende set hormonen die troost en slaap.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *