Hoe een orgasme tegelijkertijd te ervaren

Vaak voorkomen dampen synchroniseren het feit dat de vrouw een orgasme ervaart tijdens penetratie, maar uitsluitend van mondelinge of handmatige genegenheid. Daarom helpt een man het eerst om de haast van plezierpartner te verhogen, en

alleen dan begint het aan de traditionele daad van liefde – “voor jezelf”. Velen in de moderne wereld waarnemen dit als een gegeven, maar geniet in feite van het gebruikelijke geslacht. Je kunt leren. Als dit uw zaak is, kunt u doen wat u moet doen (het belangrijkste is dat de partner u ondersteunt en heeft geholpen deze brug te bouwen voor transitie).

  • Probeer dezelfde omstandigheden opnieuw te maken als wanneer orale / handmatige strelen. Breng een smeermiddel aan op de clitor, die de warmte en vocht van de taal eraan zal herinneren.
  • Begin de penetratie langzaam en geleidelijk: laat het eerst slechts de helft van de helft binnengaan (tenslotte de vingers en de taal worden niet diep).
  • Selecteer de houding waarin uw kamagra kopen of zijn hand de clitoris kan bereiken. Wanneer de partner volledig lid is van een lid, begin (of vraag hem) om dit gevoelige punt te strijken, zodat u plezier en binnen, en buiten.
  • Herhaal deze praktijk regelmatig – en je zult weten wat zo’n orgasme in penetratie is.

Dit betekent natuurlijk niet dat je nu je vorige geneugten moet verlaten. Bovendien helpt zijn vermogen om te strelen, de volgende taak op te lossen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *